0

Χαμηλή σε Υδατάνθρακες Δίαιτες – Η Πραγματική Αλήθεια σχετικά με το Τι Θα Πρέπει να Ξέρετε

Δίαιτες έχουν δώσει πολλά πατήστε τα τελευταία χρόνια, καθώς βάρους γίνεται όλο και περισσότερο ένα ζήτημα και η κατανάλωση θερμαντικής ευκολία τρόφιμα έχει αυξηθεί. Κάποιες δίαιτες ισχυρίζονται τεράστια επιτυχία, ωστόσο, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τους δύσκολη και αποθαρρυντική. Ακόμα κι αν χάσετε βάρος αρχικά, θα βρείτε τα κιλά συσσωρεύονται και πάλι μετά από να σταματήσει το καθεστώς.

Ένας εξαιρετικά δημοφιλής δίαιτα είναι η δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες.

χαμηλή σε υδατάνθρακες

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητα σε κρέας, είναι πολύ δημοφιλής, εν μέρει επειδή απευθύνεται σε άνδρες. Αρχικά επιτρέπουν μόνο το ½ 2 ½ oz υδατανθράκων ανά ημέρα. Ακόμη και μερικά λαχανικά δεν επιτρέπεται. Οι άνθρωποι τρώνε τις πρωτεΐνες και τα λίπη όπως το κρέας, τα αυγά και το τυρί, ο λόγος είναι ότι οι υδατάνθρακες οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα ινσουλίνης, σύμφωνα με την οποία το λίπος δεν μπορεί να σπάσει προς τα κάτω.

Μόνο λίπος και η πρωτεΐνη του σήματος ένζυμα στο σώμα ότι ενημέρωσε μας όταν θα είναι πλήρης * ως εκ τούτου, οι υδατάνθρακες δεν μας γεμίζουν. Οι υδατάνθρακες είναι επίσης κατανεμημένες και να περάσει μέσα από το στομάχι πιο γρήγορα, το οποίο είναι ο λόγος που μπορεί να πεινάς τόσο σύντομα μετά το φαγητό τους. Αυτό εξηγεί γιατί πολλοί άνθρωποι σε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες τρως λιγότερες θερμίδες, ακόμα και αν οι πρωτεΐνες και τα λίπη που έχουν περισσότερες θερμίδες ανά γραμμάριο που καταναλώνεται.

Φυσικά, αν επιλέξετε να κοπεί μια σημαντική ομάδα τροφίμων, όπως οι υδατάνθρακες, το σώμα σας στερείται των απαραίτητων βιταμινών και ανόργανων συστατικών, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σε σπόρους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ενέργεια, έτσι δεν θα αισθάνεστε τόσο κλίση για την άσκηση. Επίσης, ορισμένοι άνθρωποι έχουν μια μικρή δυσκολία στην αφομοίωση των πρωτεϊνών και των λιπών σε αυτό το χαμηλό επίπεδο των υδατανθράκων, όπως η υψηλή σε πρωτεΐνες τρόφιμα που είναι όξινα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νεφρικά και ηπατικά προβλήματα. Μειώνοντας σημαντικά ινών μπορεί να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα, καθώς και τη μείωση της αποβολής των τοξινών από το έντερο.

Ένας από τους κύριους λόγους γιατί αυτή η δίαιτα λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους είναι ότι έκοψαν ένα φαγητό που έχουν δυσανεξία, το σιτάρι είναι ένα καλό παράδειγμα. Πολλοί άνθρωποι κερδίσει το βάρος, καθώς έχουν δυσκολίες στην πέψη σιτάρι. Η διατροφή βοηθά επίσης να κρατήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σταθερά, η οποία παρέχει ενέργεια και μειώνει τους πόθους τροφίμων.

admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *