0

Ένα Απλό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους

Ανακοίνωση, από τον τρόπο, ότι ο τίτλος αυτού του άρθρου είναι «Ένα Απλό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους», ΌΧΙ «Ένα ΕΎΚΟΛΟ Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους».

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι οτιδήποτε αξίζει να έχεις αξίζει να δουλεύεις γι ‘ αυτό. Ωστόσο, στη σημερινή κοινωνία, μερικές φορές φαίνεται ως εάν η έμφαση είναι, αν όχι «κάτι για το τίποτα», τότε τουλάχιστον «πολύ λίγο». Οι άνθρωποι αναζητούν χάπια, φίλτρα, fad δίαιτες, ό, τι νομίζουν ότι θα χρειαστεί για να δημιουργήσει μόνιμη υγιή απώλεια βάρους, έτσι ώστε να μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα.

Ένα Απλό Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους

Η αλήθεια είναι, ότι, ενώ τα γεγονότα του effective, υγιή, μόνιμη απώλεια βάρους είναι γνωστά, και ήταν γνωστό για πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλοί, πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν πάρει τη λέξη, ή που το άκουσα και δεν το πίστευα. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, το χάπι εμπόρους και διατροφή μανίας κλώστες ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι που πραγματικά δεν ξέρω τη διαδικασία, ή δεν είναι διατεθειμένος να κάνει την προσπάθεια που απαιτείται από μια έγκυρη, αποτελεσματική απώλεια βάρους πρόγραμμα, θα είναι εύκολη λεία για τους ψευδο-επιστημονική, ή απλά ψεύτικες αξιώσεις. Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα απώλειας βάρους σε αυτή την ιστοσελίδα: mprdg.com/gr/αδυνατισμα/

Συγχέοντας το ζήτημα είναι ότι πολλοί από αυτούς τους ισχυρισμούς βασίζονται, τουλάχιστον σε κάποιο μικρό βαθμό, σε πραγματικά δεδομένα.

Άλλες μέθοδοι touted για » εύκολη απώλεια βάρους»

Συχνά είναι πραγματικά απλό weightloss βοηθά ή βοηθήματα που πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα weightloss πριν κάνουν πραγματικά πολύ καλό.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα αυτού είναι το χάπι διατροφής, Alli. Είναι ακριβό, έχει κάποια πιθανή πλευρά επηρεάζει για να με πείσει να μην το πάρει, και, αν διαβάσετε τα ψιλά γράμματα, πραγματικά δεν προσφέρει πολύ με τον τρόπο της απώλειας βάρους. Λαμβάνονται από μόνη της, ΜΠΟΡΕΊ να βοηθήσει κάποιον να χάσει βάρος σε μικρές ποσότητες, αλλά είναι πραγματικά αποτελεσματική μόνο αν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το απλό weightloss πρόγραμμα θα το συζητήσουμε σε λίγο.

Ένα μειονέκτημα σε όλα αυτά τα weightloss γιατροσόφια και ξόρκια είναι ότι η απώλεια βάρους είναι μόνο πρόκειται να παρουσιαστεί όσο το άτομο συνεχίζει να πάρετε το χάπι ή να φάτε την ειδική διατροφή. Ένα άλλο είναι ότι η απώλεια βάρους δεν είναι απαραίτητα «υγιή» απώλεια βάρους.

Ναι! Είναι δυνατόν να χάσετε βάρος (το οποίο υποτίθεται ότι είναι καλό για σας) και στην πραγματικότητα επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας την ίδια στιγμή!

Απλά για να παίξω το δικηγόρο του Διαβόλου για μια στιγμή, αυτό που έχω να προτείνω πρέπει, επίσης, να γίνει μια δια βίου weightloss, ή μάλλον, το βάρος της διαχείρισης, το θέμα ή το άλλο, το βάρος θα επιστρέψει επίσης. Ωστόσο, σύμφωνα με το weightloss σύστημα που ακολουθεί, η απώλεια βάρους θα είναι υγιής στη φύση, και οι παρενέργειες θα περιλαμβάνουν τέτοια περίεργα πράγματα, όπως η αυξημένη ενέργεια, μια καλύτερη συναισθηματική κατάσταση, τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες διασκέδασης, και την ευκαιρία να ζήσουν περισσότερο και να ζουν καλά κατά τη διάρκεια αυτών των επιπλέον έτη.

Πόσο βάρος;Βάλ ‘ το στην ετικέτα με τα χάπια διαίτης!

Ναι! Ανέφερα ότι ήταν δωρεάν;

Τέλος πάντων, μετά από όλα αυτά, εδώ είναι ένα απλό πρόγραμμα weightloss που θα λειτουργήσει.

Υπάρχει μόνο ένας όρος.

ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΠΟΤΈ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙΣ!

Βλέπεις, γι ‘ αυτό τόσα πολλά πράγματα στη ζωή δεν γίνονται όπως τα θέλουμε. Τα παρατάμε πολύ νωρίς.

Μην περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα εν μία νυκτί, και μην περιμένετε ότι αυτό που είμαι έτοιμος να σας πω θα σας μετατρέψει σε ένα μοντέλο μόδας ή bodybuilding hunk. Για να πάρετε αυτά τα αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνετε το είδος της άσκησης και διατροφικά σχήματα που αυτοί οι άνθρωποι έχουν επιλέξει. Ωστόσο, αν ξεκινήσετε αυτό το απλό πρόγραμμα απώλειας βάρους, θα χάσετε βάρος την πάροδο του χρόνου.

Πόσο βάρος;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Ενώ η απώλεια βάρους θα συμβεί το πολύ, σε άμεση αναλογία προς το ποσό της προσπάθειας που καταβλήθηκε, πολλά πράγματα θα είναι ακόμα επιπτώσεων τα αποτελέσματα. Τα γονίδιά σας θα έχουν κάποια είσοδο, όπως και η φυσική σας κατάσταση και η ποσότητα του βάρους που κουβαλάτε, αν είστε ένα αρσενικό ή θηλυκό, αν είστε νεότεροι ή μεγαλύτεροι, αν γλιστρήσει μια Στο τόσο…και πολλούς άλλους παράγοντες.

Η απλή αλήθεια της αύξησης βάρους και της απώλειας βάρους είναι ότι όταν ένα άτομο παίρνει περισσότερες θερμίδες από το σώμα του καίει, κερδίζουν βάρος. Όταν, από την άλλη πλευρά, καίνε περισσότερες θερμίδες από ό, τι παίρνουν σε…χάνουν βάρος. Τόσο απλό!

Βέβαια, όταν τρως, τι τρως, πόσο χρονών είσαι, πόσο θα κοιμηθείς, και κατά πόσον ή όχι θα πάρετε το Alli ή κάποιο άλλο χάπι διατροφής θα βοηθήσει επηρεάσει τα στοιχεία σε μία ή την άλλη κατεύθυνση, αλλά…

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΊΔΕΣ ΑΠΌ Ό, ΤΙ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΣΕ ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ ΒΆΡΟΣ!

Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει ότι θα πέσει στην παγίδα της σκέψης ότι αν απλά τρώνε λιγότερο, θα χάσουν βάρος. Αυτό ονομάζεται «δίαιτα», και οι δίαιτες δεν λειτουργούν! Το ανθρώπινο σώμα έχει σχεδιαστεί για να πάει σε κατάσταση επιβίωσης, αν πάρετε μακριά την αναμενόμενη παροχή τροφίμων του. Αυτό σημαίνει ότι καλεί κάτω Θερμίδων Καύση διαδικασία (μεταβολισμός) και υπάρχει σε λιγότερες θερμίδες. Αρχίζει επίσης να υιοθετήσεις τη δική του ιστού για τα υλικά που χρειάζεται για την επισκευή και συντήρηση αν δεν παίρνει αρκετά θρεπτικά συστατικά από το φαγητό που τρώμε.

Το πρόβλημα πρέπει να επιτεθεί από δύο γωνίες ταυτόχρονα

Ενώ τρώει εξυπνότερα αντί απλά να τρώει λιγότερο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ο χρόνος είναι εναντίον σας. Όπως μπορείτε ηλικία, ο μεταβολισμός σας θα επιβραδύνει και περισσότερο για διάφορους λόγους, η θέση σας στο ατυχές περιστατικό της κοπής της πρόσληψης τροφής σας, που ξέρουμε ότι είναι κακό πράγμα, τουλάχιστον στο βαθμό που αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, που είναι να επιτύχει ένα υγιές, αλλά απλή weightloss πρόγραμμα.

Το πρόβλημα πρέπει να επιτεθεί από δύο γωνίες ταυτόχρονα

Πρέπει να ασκείστε και να υιοθετείτε υγιεινές διατροφικές πρακτικές και συνήθειες.

Μην αφήσεις την ιδέα της «άσκησης» να σε τρομάξει. Σε αυτό το πλαίσιο, σημαίνει απλώς «σωματική δραστηριότητα» 30 λεπτών ή περισσότερο τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Ναι, αυτό θα μπορούσε να είναι τρέξιμο ή άρση βαρών, ή μελέτη των πολεμικών τεχνών, ή τσουγκράνα φύλλα, ή κηπουρική, ή το περπάτημα…κατάλαβες. Το κλειδί είναι το 30 λεπτά ή περισσότερο, γίνεται τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα, εβδομάδα μετά την εβδομάδα για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Πριν φύγεις με τα χέρια σου να ανεμίζουν στον αέρα σε απόγνωση, σκέψου το. Αν κολύμπησε σήμερα, περπάτησε αύριο, έκανε άρση βαρών, την επόμενη μέρα, γιόγκα, την επόμενη, την κηπουρική, την επόμενη. Τι και αν αντί για απλά «περπάτημα» θα ενταχθεί σε μια λέσχη πεζοπορίας, ή αντί του, προσπαθώντας να σηκώσει βάρη πέντε ημέρες την εβδομάδα, έκανε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και να συμπληρώσει τις άλλες μέρες και με άλλες δραστηριότητες.

Άλλες μέθοδοι touted για " εύκολη απώλεια βάρους"Εντάξει, είσαι απασχολημένος. Τι λες για 15 λεπτά με τα πόδια το πρωί, 15 λεπτά με τα πόδια το απόγευμα, και 15 – 30 λεπτά με τα πόδια στο μεσημεριανό γεύμα; Γιατί δεν σηκώνεσαι να κάνεις γιόγκα πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου;..ή στο τέλος της μέρας σου. Είναι πολύ χαλαρωτικό, καθώς και…λοιπόν, ξέρεις…άσκηση.

Είναι πραγματικά καλύτερο αν έχετε δύο διαφορετικούς τύπους άσκησης. Κάποιος πρέπει να είναι κτίριο δύναμη και κάποιος πρέπει να είναι καρδιο (αερόβια) στη φύση. Αυτό είναι επειδή καρδιο καίει περισσότερες θερμίδες ΚΑΤΆ τη διάρκεια της περιόδου της άσκησης, ενώ την οικοδόμηση της δύναμης, δημιουργεί μυϊκή μάζα, η οποία καίει θερμίδες ενώ παρακολουθείτε ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, ή να κολλήσει στην κίνηση στο δρόμο σας προς ή από την εργασία.

Όσον αφορά τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες

ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις ήδη. Μικρότερες μερίδες, περισσότερα λαχανικά και φρέσκα φρούτα, κρατήστε την σάλτσες (dip πιρούνι σας στο ντύσιμο και στη συνέχεια να πάρει το μαρούλι, αντί να ρίχνει το dressing πάνω από το μαρούλι), και να τρώνε πιο συχνά. Σωστά. Προσπαθήστε να φάτε περίπου έξι θρεπτικά «γεύματα» την ημέρα, που απέχουν περίπου 2 1/2 ώρες μεταξύ τους. Έξι μικρά γεύματα είναι πιο αποτελεσματική θρεπτικά και για την απώλεια βάρους από τρία μεγάλα γεύματα…με σνακ ούτως ή άλλως!

Προσέξτε τα μεγέθη των μερίδων σας, ωστόσο. Εκτός από το να είναι ένα θέμα» διεύρυνση», η σωστή διατροφή είναι ένα ευρύ θέμα. Ξεκίνα να κοιτάς τις ετικέτες των τροφίμων. Μπορεί να εκπλαγείτε με το τι το κατάλληλο μέγεθος μιας «μερίδας» είναι. Κόψτε τα λίπη, και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από πάρα πολλά επεξεργασμένα πράγματα…ζώο, λαχανικό ή ορυκτό. Ως κανόνας, όσο πιο κοντά στη «φυσική» είναι, ειδικά τα φρούτα και τα λαχανικά, το πιο υγιεινό είναι πιθανώς για σας. Δοκίμασε μερικά από τα ψωμιά σιταριού, παρεμπιπτόντως.

Ξεκινήστε αντικαθιστώντας τα στοιχεία χαμηλής cal, αλλά δώστε προσοχή στις ετικέτες. Μερικές φορές ένα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά στοιχείο έχει σχεδόν όσες θερμίδες όπως το πρωτότυπο και τους ανθρώπους, ανόητοι άνθρωποι που είμαστε, τρώνε περισσότερο νομίζοντας ότι είναι εντάξει. Τα πράγματα δεν θα έχουν καλή γεύση, ή «τόσο καλή» στην αρχή, αλλά πίστεψέ με, το συνηθίζεις. Η γυναίκα μου κι εγώ μαζέψαμε μερικές τρύπες από ντόνατ χθες το πρωί και με το ζόρι τις αντέξαμε, ήταν πολύ γλυκές. Μόλις είχαμε συνηθίσει σε πιο λεπτές γεύσεις και γεύσεις.

Όσον αφορά τις υγιεινές διατροφικές συνήθειεςΕάν δεν παίρνετε ήδη μια καθημερινή πολυβιταμίνη…ξεκινήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν τα κατάλληλα επίπεδα θρεπτικών ουσιών (βιταμίνες και μέταλλα) που χρειάζονται ούτως ή άλλως. Αν αποφεύγεις αυτό ή εκείνο το φαγητό, ή προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλά τα επίπεδα, μπορεί να σου διαφεύγει κάτι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν, όπως κι εγώ, είσαι τελειόφοιτος! Ανώτερα όργανα μην το πάρετε και να επεξεργαστεί σωστά όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται ούτως ή άλλως, έτσι ώστε να λάβει τη βιταμίνη σας και ίσως να θέλετε να πάρετε κάποιο συμπλήρωμα πρωτεΐνης καθημερινά καθώς και την πρωτεΐνη ελλείψεις είναι συχνές σε μας τους μεγαλύτερους λαϊκούς, καθώς και.

Πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό;

Μου φαίνεται σαν ένα αρκετά απλό πρόγραμμα απώλειας βάρους.

admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *